User-agent: * Disallow: /
Gå til indhold

Jordomsejling

Jordmosejling 2020
Den store drøm en jordomsejling, det bliver så 9 August 2020
Den første togt forventes vi at tage af sted 09-08-2020  fra Vallensbæk haven.

Lidt om mig jeg er født i 1960 og har sejlet næsten altid on and of jeg har parpir på min kunnen da jeg var soldat og sejlet LGVer fra holmen til middelgrundsforte som den gang var under flyvevåbnet.dog er jeg igen blevet fuldtids skibber de sidste 3 år

Turen vil også blive udbudt hos Langturssejlerne fra 12-11-2019

Håber at høre fra jer!!!!!!!!!!!!!!!!!


jeg havde tænkt at jeg ville følge Langturssejlerne kontrakter og regler for gaster.

Vil du med?


Drømmer du om et eventyr på havet med masser af verdensklasse dykning? Så skal du måske med som gast. Hvis man slår “gast” op i ordbogen står der: “menigt besætningsmedlem på et skib”. Man kunne også kalde det en medsejler. For os er en gast mange ting, men først og fremmest er det socialt liv på båden –  medeventyrer som vi kan dele alle vores oplevelser med. Men det er også et par ekstra hænder ombord og et bidrag til sparegrisen.
Med en gasteplads får du en unik mulighed for at få et anderledes friluftseventyr, som du i høj grad selv er med til at forme. Du vil lære nye spændende mennesker at kende og du vil uden tvivl også lære dig selv bedre at kende.

Som gast får du ikke tingene serveret på et sølvfad, men du skal selv være med til at skabe dem og give dem liv. Vi er et fællesskab og vi forventer at du bidrager – både socialt og praktisk. Tilfredsstillelsen og autenticiteten ved at være med, er dog også tilsvarende større, fordi du selv er med til at præge alting, og du vil se at oplevelserne står i kø og bare venter på at du skal gribe dem.

Du behøver ikke at have sejlerfaring – vi skal nok lære dig det du skal bruge undervejs. Det vigtigste er dine sociale kompetencer og at du har gå-på-mod og tolerance.

Hvis du vil vide mere om hvad det indebærer at være gast, hvad det koster og hvilke togter der er plads på, så kontakt mig på claus@roikier.com
vigtigGaster  til 18-08-2017 vi bliver max 8 ombord selv om der 10 sovepladser

Tag med på eventyr – tag med ud på de store have. På en del af jordomsejlingen er der plads til maksimum 4 gaster,

Forventninger   

Som gast på m/s Daisy får du på alle måder lov til at opleve langturssejlads. Vi har en, frisk og ligetil omgangstone ombord. Du får lov til at styre båden, trimme sejl, holde udkik, lave mad og deltage i vedligehold af båden og alt det som nu hører med til langturssejlads. Det du ikke kan, skal vi nok lære dig. Sejlerfaring kan være en fordel, men ikke et krav. Sejlererfaringen får du ombord.

Skipper har ca.18 .000 sømil på sit CV. er 55 år ung

Vi har ansvaret for sejladsen, sikkerheden og at det som altid er sjovt og rart at være ombord - og at man kan være tryg ombord, også når vejret er dårligt. Men vi er fælles om alt, og alle.  

Derfor stilles også krav til dig som gast. Vigtigst af alt er, at du har lyst til eventyret, lyst til at prøve at sejle på de store have, til at opleve verden og se fremmede kulturer. Og så skal du skal selvfølgelig være med på at indgå i, og selv tage initiativ til, de opgaver som ikke altid er de mest morsomme, så som at indgå i vagterne, gøre rent, proviantere, vedligeholde grejet ombord og lave reparationer på båd og udstyr. Der vil i særlig grad altid være vedligeholdelsesarbejde på båden ved påmønstring og afmønstring. Du skal have mod og vilje til det hårde arbejde og til sammen at klare tingene.

Vi er mange ombord som lever tæt sammen døgnet rundt. Samtidigt er det meget varmt i troperne, så derfor er det ekstra vigtigt med rengøring, så du skal hjælpe med at holde båden pæn og ren på dæk og under læ. Du skal have en god personlig hygiejne, og eksempelvis ikke lugte af gammel sved. Når både besætningen og båden er rimelig rene, er det meget behageligere at leve tæt sammen.  

Du skal være i god form både psykisk og fysisk. Det betyder, at du psykisk skal kunne håndtere at leve tæt sammen med andre, og at der pludselig kan og vil opstå situationer, hvor der skal handles hurtigt på grund af eksempelvis vejr- og vindskift, eller modsat håndtere at vi ligger i vindstille, og at der derfor ikke sker noget som helst i meget lang tid. Det kan også handle om, ikke at gå helt i panik, når du bliver søsyg. For søsygen bliver næsten alle ramt af en gang i mellem.   

At være i fysisk god form betyder, at du ubesværet skal kunne komme op og ned af den stejle trappe fra cockpittet, rundt på dæk, og hjælpe med at rebe i hårdt vejr når båden krænger eller gynger fra side til side, samt at deltage i det fælles ansvar med 1, 2 eller 3 timers vagter på de lange sejladser.  

Og så må du gerne have masser af humor, og evne til - ind imellem, at klare selvironiens svære kunst.  

Gaster fra Danmark skal være medlem af FTLF, som en sikkerhed for både dig og os.   

Der er totalt rygeforbud og brug af andre stoffer overalt på m/s Daisy .
   
Sådan kommer du med  

Ønsker du at forhøre dig om mulighederne for at tage del i eventyret ombord på m/s Daisy kan du i første omgang via e-mail henvende dig til os for at blive nærmere informeret, og samtidig fortælle lidt om dig selv. Tag dog altid kontakt i god tid, helst minimum 6 måneder inden du gerne vil ud og sejle. Besætningen på de enkelte togter aftales efter først til mølle princippet. Gaster som ønsker at sejle med på et helt togt eller mere foretrækkes

Mener du selv at kunne efterleve betingelserne for at sejle med ombord på m/s Daisy, og vi efter en dialog bliver enig med dig heri, ja så er det bare med at få pakket køjesækken – eventyret venter forude!

Huskeseddel      

 Du skal have et gyldigt pas der rækker til den aftalte sørejse, og minimum et halvt år ud i fremtiden. For at undgå problemer med visum og ekstreme sikkerheds foranstaltninger, anløber vi ikke amerikanske besiddelser.  

Sørg for at have alle NØDVENDIGE VACCINATIONER for sejladsområdet bragt i orden hjemmefra og medbring dit vaccinationskort.  

Pak ”let” – På de fleste togter har du reelt ikke brug for så meget andet end lidt forskelligt sommertøj, fleecetrøje samt et let sæt regntøj. Husk desuden godt fodtøj til vandreture og lette sko med gummisål som også kan bruges når de er våde til sejladsen, håndklæder og vaskeklud, lagenpose og et lagen til køjen. En god idé er også at medbringe medicin mod diaré samt søsyge. Medbring dit grej i køjesæk eller sportstaske – kuffert og andre ”beholdere” der ikke kan rulles sammen, er bandlyste ombord.   

Økonomi     

Sejladsen er på delebasis, og på Deaisy følger vi de retningslinjer som Foreningen Til Langturssejladsens Fremme (FTLF) har opstillet.  

Pris for gaster  :  vil være hvordan i fælles skab veljer  prisen vil ligge. 2000 til 3500

Prisen for et gasteophold består af to beløb. Det ene beløb er til driften af båden, dette betaler skipper det andet beløb er til "skibskassen". mad + sjov

Drift af båden  : betaler skibber

Pr. måned ? 2000-3500

Tilbage til indhold